Nyheter


Fredagsblixt i Göteborg

09-05-2004

Under sommaren, med start den 4:e juni!!, drar vi igång en blixtserie som löper varje fredag fram till SM i juli, då vi gör ett kortare uppehåll. Efter SM kör vi igång igen och förlustar oss i blixtens ädla konst. Sammantaget kommer det att bjudas på 10 tillfällen innan den stora finalen 27:e augusti, då det för övrigt blir överraskningar och spännande priser. Möjligheten att vinna den totala ligan är naturligtvis större ju fler deltävlingar som du deltager i…… Blixtspelandet drar igång kl. 18.30 inne i huset eller ute i trädgården beroende på vädret, så kom i tid! I anslutning till spelandet kommer det att finnas enklare förtäring och dryck till försäljning!
För att kunna deltaga under sommarens blixtserie krävs det att ett sommar-medlemskap (100 kronor) i Kulturhuset Nilsson löses på plats.
Sedan tillkommer givetvis en startavgift vid varje deltävling:
rating > 2100 : 40 kronor
rating 1700-2099 : 30 kronor
rating –1699 : 20 kronor


Lokal: Nilssons Hus på Iskällareliden, i naturskön miljö (nedanför Polisens ridhus i Lilla Torp) Spårvagn nummer 5 går utmärkt att åka till Töpelsgatan


Vi har ett fåtal parkeringar gratis vid huset om någon så önskar. Väl mött önskar vi i hängmattan på Kulturhuset Nilsson!!